line up

red hot chili neppers

De nummer 1 Pepper-neppers… De Red Hot Chili Neppers brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Van de grote hits tot minder bekende Peppers-pareltjes, het repertoire van de Neppers heeft voor ieder wat wils. De Red Hot Chili Neppers hebben een groot aantal podia in binnen- en buitenland opgefunkt en mogen zich inmiddels één van de beste Pepperstributes van de Benelux noemen. De Neppers zijn altijd op zoek naar de perfecte benadering van het Peppers-geluid en zetten op het podium een eigen identiteit neer. De kenmerken van een Neppers-show? Energie, dynamiek, interactie, knallende funkrock... De Neppers hebben alles in huis wat je van een denderende Peppers-tribute mag verwachten! 


Wat zeggen anderen over de Neppers?  
"Muzikaal op absoluut topniveau en met een zeer dynamische en boeiende podiumperformance zorgde 4-mans RHCP tribute Red Hot Chili Neppers voor het hoogtepunt van deze editie. Vanaf de eerste akkoorden wisten de vier podiumbeesten het publiek ‘in te pakken’ en ook niet meer los te laten. Nummers als Suck My Kiss, Give It Away en Dani California werden op weergaloze wijze het publiek in gespeeld en zorgden voor een prima interactie en resulteerde uiteindelijk in de 1e plaats bij de vakjury”
[bron: www.clashofthecoverbands.nl]
 


  "De vereisten van een goede tribute-band zijn, naast dat de muziek zo goed mogelijk nagespeeld wordt, er ook geacteerd dient te worden, je kruipt tenslotte in de huid van een ander. Een parodie ligt dan al gauw op de loer en kan het hele eerbetoon naar beneden halen. De Neppers beheersen beide kenmerken tot in de puntjes. Vrijwel alle hits van de Peppers passeren in een energie vretende show de revue en benaderen het origineel tot op de millimeter". 
[bron: www.summerlive.nl]

THE POLEASE

Deze Amsterdamse ‘The Police’ tributeband heeft sinds haar oprichting in 2006 stevige plek weten te veroveren in de Nederlandse tribute-scene. The Polease wordt regelmatig omschreven als de beste Nederlandse The Police- tribute band. De kenmerkende en herkenbare muziekstijl is vooral beïnvloed door punk, rock, reggae en jazz. De band blijft echter muzikaal volkomen trouw aan hun helden van ‘The Police’.

 In juli 2012 kreeg The Polease de eer om in de Amsterdamse Club Ziggo het voorprogramma te verzorgen voor het uitverkochte concert van STING. En in 2014 werd The Polease door Radio Veronica uitgeroepen tot één van de top-5 beste coverbands van Nederland!

The Polease is een echte live band en geeft het publiek precies waar het naar verlangt: een overdonderende, authentiek klinkende en stomende live-performance. Laat je meeslepen naar de jaren ’70 en ’80 toen The Police haar hoogtijdagen vierde en geniet van de klassiekers van deze legendarische band! [bron: www.summerlive.nl]

AC/DAISIES

AC/Daisies. Friese hardrockgroep. Verantwoordelijk voor de meest dampende en open ritmes die het genre heeft voortgebracht. Haar aantrekkingskracht wordt niet in de laatste plaats bepaald door de buitenissige act van Koen Alberts, die tijdens optredens continu heen en weer rent, over het podium rolt en zelfs al spelend op de nek van zanger Harry Koster het publiek in gaat. De muziek is tamelijk simpel en wordt bij voorkeur onder zeer hoog volume uitgevoerd. AC/Daisies wordt in 2003 te Leeuwarden opgericht door leden van Idiot Proof, AA & the Doctors en Room no.13. Via optredens in kleine clubs weet de groep zich al gauw een flinke schare fans te verwerven en het duurt dan ook niet lang voordat hun debuut-cd `Bon Voyage`, een ode aan de helaas te vroeg overleden zanger/poëet Bon Scott, verschijnt. 

Black lake

54 jaar???, ja dat klopt en we zijn nog lang niet klaar!
Black Lake was jarenlang één van de beste live-bands in het cover-circuit van Nederland.
De onvoorwaardelijke liefde voor rockmuziek m.n. de classic rock van de 80’s hebben het grootste gedeelte van de succesvolle formatie van de jaren 80-90 weer bij elkaar gebracht. De formatie is uitgebreid met een gitarist zodat Black Lake nu beschikt over 2 formidabele gitaristen. De vocale mogelijkheden met 4 leadzangers zijn ongekend, geweldige samenzang was altijd al één van de pijlers van de band.
Het repertoire bestaat dan ook uit prachtige rockklassiekers van o.a. Toto, Foreigner, Joe Cocker, Bon Jovi, Van Halen, White Snake, Gary Moore e.v.a.
Een fantastische medley van 45 minuten, ooit het handelsmerk van Black Lake is ook nu weer een hoogtepunt. Kortom een optreden van Black Lake is een feest der herkenning.

DJ beez & dj lady s

DJ Beez en DJ Lady S zijn twee bruisende DJ's met een grote passie voor muziek. DJ Beez begon al heel jong met muziek draaien op de zolder waar de eerste discofeesten werden georganiseerd. Het zolderkamertje werd al snel te klein en hij ging de grote wereld in. Begin jaren 90 kwamen de DJ's elkaar tegen tijdens het stappen en DJ Lady S deelde de passie voor muziek. Samen besloten ze dat ze hier iets mee wilden doen en zijn een eigen drive-in show gestart. Hun enthousiasme en liefde voor muziek blijft niet onopgemerkt: ze worden regelmatig geboekt op allerlei feesten en in diverse zalen. Het zijn echte allround DJ's, ze draaien muziek van de jaren '60 tot de hits van nu en van disco tot rock.